Friday, August 15, 2014

Kanapada



Koostis:

Pakk kanafileed
1,5 klaasi riisi
Porgand
Sibul
Mais
Paprika
Aeduba
Hernes
1 tops merevaiku
1 suur tops(400 g) vahukoort
Puljongikuubikuid
Kanamaitseaine

Tegu:

Keeda aedoad ning seejärel pane keema riis, millele lisad ka puljongikuubiku. Prae pannil porgandid, millele hiljem lisad hakitud sibula ja paprika. Kui need peaaegu pehmed, siis lisa herned. Kui riis hakkab valmima, siis hauta riisi koos praetud komponentidega. Lisa sellele mais. Samal ajal prae kana kanamaitseainega ning seejärel lisa riisi ja teiste asjade hulka. Kui kõik enam-vähem pehme, siis lisa saadud segule merevaik ja vahukoor. Lase natukene keeda-hautada.
Kanapatta võib lisada kõike oma maitse järgi!

No comments:

Post a Comment